"Мобільна бригада" в період карантину

Дата: 04.05.2020 10:10
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

Відділ соціального захисту населення Зимнівської сільської ради нагадує, що, не зважаючи на запровадження карантину через «COVID – 19», у громаді функціонує «Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі». Метою діяльності мобільної бригади є упередження випадків вчинення домашнього насильства та надання невідкладної та компетентної допомоги постраждалим особам, надання соціально- психологічної допомоги, зокрема проведення корекційних програм практичним психологом, соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до потреб.

Таким чином постраждалі мають змогу отримати необхідну допомогу, яка буде анонімною, безкоштовною та конфіденційною. На період карантину мобільна бригада надає соціальні послуги шляхом проведення фахових консультацій:

  • за допомогою телефонного зв’язку;
  • із застосуванням електронних комунікацій;
  • із здійсненням екстрених виїздів у випадках, коли існує загроза життю і здоров’ю постраждалих осіб з метою надання послуги кризового та екстреного втручання.

Якщо ви потерпаєте від насильства – не мовчіть! Вам допоможуть! Місцезнаходження мобільної бригади(за адресою): вул.Перемоги,38, с.Льотниче, Володимир – Волинського району, Волинської області,44750.,

Контакти:

  • Головний спеціаліст відділу  - +38 (067) 977 54 99
  • soczmn@gmail.com

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь