Забезпечення безпеки суспільства через виправлення засуджених

Дата: 17.06.2020 09:42
Кількість переглядів: 484

     

   Відповідно  до поставлених перед органами пробації завдань щодо протидії злочинності та в рамках реалізації Програм профілактики рецидивної злочинності та правопорушень, прийнятих рішеннями сесії Зимнівської сільської ради від  20.09.2018 року №29/5, 10 червня 2020 р. старшим інспектором Володимир-Волинського міськрайонного відділу з питань пробації майором внутрішньої служби Олександром Плехановим  в с. Чесний Хрест, Володимир-Волинського р-ну, спільно з дільничним офіцером поліції по території Зимнівської сільської ради лейтенантом поліції Орестом Бабієм з метою мінімізації вчинення населенням кримінальних правопорушень було відвідано громадян, що перебувають на обліку у Володимир-Волинському міськрайонному відділі філії державної установи «Центр пробації» у Волинській області та таких, що найбільш схильні до вчинення повторних злочинів та інших правопорушень.

          В цей день громадянку О. котра судима за насильницькій злочин було ознайомлено з порядком та умовами відбуття призначеного судом покарання. Роз’яснено про належну поведінку та відповідальність засудженої під час відбуття іспитового строку. Крім того з’ясувалось, що в останньої понад десять років, відсутній паспорт громадянки України і остання не в змозі його зробити через відсутність необхідних документів та коштів.

          На даний момент Володимир-Волинським органом пробації з’ясовуються обставини та вирішується питання про надання допомоги та консультації з ЦНАП Зимнівської ОТГ, задля отримання засудженою О. офіційного документу, який буде посвідчувати її особу і в майбутньому спонукатиме до позитивної поведінки за місцем проживання.

           

      

 

                                                                                            Старший інспектор 

                                                                                            Володимир-Волинського МРВ

                                                                                            філії ДУ «Центр пробації» 

                                                                                            у Волинській області                                                                                                                Олександр Плеханов

 

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь