Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Дата: 30.07.2020 15:53
Кількість переглядів: 292

30 липня міжнародною спільнотою відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми . Ця проблема не втрачає актуальності для жодної країни світу, включаючи Україну.

Сьогодні у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для безробітних громадян. В заході взяли участь заступник директора філії Веремчук Надія Миколаївна та представник Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кірносов Олексій Олександрович.

        Учасників заходу  ознайомили з основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування, правовим захистом громадян, які перебувають за кордоном. Присутні отримали консультації про те, як не стати жертвою  злочинів у сфері торгівлі людьми.

Безпека українців в першу чергу залежить від них самих. Будьте обережні!

Якщо Ви постраждали від торгівлі людьми за кордоном або в межах України, зателефонуйте до Департаменту боротьби зі злочинами, що пов’язані з торгівлею людьми Національної поліції України за номером: (044)254-74-30. Також в Україні діє Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів: 0 800 505 501


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь