#легальназайнятість

Дата: 25.09.2020 09:02
Кількість переглядів: 286

#легальназайнятість

Легальне  працевлаштування є гарантією соціального захисту. Людина, котра не оформила відносин з наймачем є незахищена перед законом та може сподіватися лише на добросовісність та чесність такого роботодавця.

В рамках проведення акції «Живи та працюй в Україні легально» сьогодні, 23 вересня 2020  року у  Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного  центру зайнятості спільно з представником Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Слащуком Степаном Миколайовичем було проведено захід, спрямований на популяризацію легального працевлаштування.

На семінарі безробітних громадян проінформували про те, що офіційна праця – це право на соціальний захист, гарантоване отримання грошової винагороди за виконану роботу, безпечні умови праці, право на відпочинок.

Увагу учасників викликало питання порядку оформлення документів при працевлаштуванні, а саме - різниця між трудовим договором та угодою цивільно-правового характеру, оскільки досить часто ми не приділяємо належної уваги тому, який документ нам пропонують підписати при оформленні трудових відносин. Тому, дуже важливо розуміти, що наслідки підписання тих чи інших документів можуть бути дуже серйозні.

Учасники заходу отримали інформацію, яка допоможе заздалегідь подбати про власну безпеку та бути обізнаними, а значить захищеними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь