Співпраця у сфері соціальної роботи

Дата: 09.11.2020 08:59
Кількість переглядів: 355

       05 листопада  2020 року у Володимир-Волинському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області відбувся День соціально працівника під час якого спеціалістами соціально-гуманітарного відділу Устилузької міської ради Наталією Сень та відділу соціального захисту населення Зимнівської сільської ради Світланою Гулюк було проведено бесіди та надано консультації з питань збереження й покращення стосунків в сім′ї та суспільстві із особами, що перебувають на обліку відділу .

      Також цього дня відбулась робоча  зустріч між представниками органів місцевого самоврядування та начальником відділу Тетяною Скіць.

     В ході наради з метою взаємодії  у сфері соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, соціальної адаптації та соціальної підтримки осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі  було розглянуто питання виконання Порядку взаємодії уповноважених органів пробації з партнерськими організаціями щодо перенаправлення суб′єктів пробації.

         Було вирішено подовжувати діяти на засадах партнерства, узгодженості дій, співпраці та взаємодопомоги виконуючи умови Порядку.

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь