"16 днів проти насильства"

Дата: 19.11.2020 16:48
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.  Дати початку та завершення Акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

З метою привернення уваги жителів Зимнівської сільської ради до актуальних для українського суспільства проблем подолання домашнього насильства, відділом соціального захисту населення було розроблено відповідний план заходів, метою якого є привернення уваги суспільства, до гострих проблем домашнього насильства, захисту прав жінок, та формування  свідомого, нетерпимого ставлення до будь – яких проявів насильства.

Реалізація поставлених завдань передбачає проведення інформаційно-профілактичної роботи з сім’ями та окремими особами, що опинилися у складних життєвих обставинах, проведення групових заходів з учнівською молоддю об’єднаної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь