Триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дата: 02.12.2020 14:05
Кількість переглядів: 283

Щоб збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства, сформувати активну громадянську позицію громадян для його попередження та протидії і сприяти формуванню простору, вільного від насильства фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно з представниками управління соціального захисту населення виконкому Володимир-Волинської міської ради та Володимир-Волинського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді провели інформаційну кампанію на площі нашого міста.

Організатори акції вкотре нагадали людям про болісну проблему і закликали усіх долучитись до боротьби з насильством. Мешканці міста отримали дієві поради як реагувати на прояви насильницьких дій , дізнались про  правові механізми  попередження та протидії насильству.

Таку масштабну проблему, як насильство, можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь