Володимир-Волинський міськрайонний відділ пробації звітує

Дата: 18.01.2021 13:17
Кількість переглядів: 578

Фото без опису

         На кінець минулого року на обліку Вол.-Волинського МРВ з питань пробації перебувало 11 осіб, які засуджені до покарань не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням та проживають на території Зимнівської громади. З цього числа 2 особи засуджені за вчинення кримінальних проступків,  1 особа засуджена за вчинення  нетяжкого злочину, 8 –тяжкого злочину. Вироків щодо осіб засуджених до покарань у виді виправних робіт протягом року на виконання не надходило. Виконано по одному вироку щодо осіб засуджених до покарань у виді громадських робіт та штрафу.

      У ІУ кварталі 2020 року, на виконання до Вол.-Волинського МРВ з питань пробації  надійшло 2 вироки щодо осіб молодіжного віку, які проживають на території Зимнівської громади.                                                                                                                           Станом на 31.12.2020 року на обліку відділу осіб молодіжного віку (до 35 років) перебувало 5 осіб (всі чоловічої статі). Неповнолітні особи на обліку не  перебувають. 

     За звітній період до Володимир-Волинського МРВ з питань пробації     повідомлень  про підозру у вчиненні повторних злочинів засудженими молодіжного віку, що проживають на території Зимнівської громади, не надходило.

            До Володимир-Волинського міського суду подання про скасування іспитового строку та направлення в місця позбавлення волі не скеровувались.

            За вказаний період вказані особи в розшук не оголошувались.                               Протягом 12 місяців на виконання відділу рішення суду про накладення адміністративного стягнення у виді суспільно-корисних робіт, щодо осіб, які проживають на території громади, не надходило. Водночас протягом звітного періоду, одна особа відбула дане стягнення (рішення суду за 2019 рік).                      

Протягом 4 кварталу надійшло на виконання  два рішення суду про накладення.

                                                               Начальник відділу

                                                               підполковник внутрішньої служби

                                                               Тетяна Скіць

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь