03 лютого, в онлайн-режимі на платформі Zoom, у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам ( у тому числі особам з інва

Дата: 04.02.2021 13:35
Кількість переглядів: 316

03 лютого, в онлайн-режимі на платформі Zoom, у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам ( у тому числі особам з інвалідністю)»
Мета даного семінару – донести до роботодавців важливість легального працевлаштування та оплати праці, що є запорукою соціального захисту. Адже, працівники не бачать проблем в отриманні заробітної плати «в конвертах», так як до кишені надходять кошти. Маючи дуже сумнівний виграш сьогодні, можна одержати однозначний програш у майбутньому. Оскільки, звернувшись за захистом своїх прав до будь-якої інстанції, людина не буде мати жодних доказів підтвердження розміру заробітної плати, яку він фактично одержував.
На сьогоднішньому заході роботодавців ознайомили зі змінами в законодавстві стосовно розмірів штрафів за використання найманої праці без оформлення трудових відносин. Увагу присутніх акцентували на тому, що роботодавець, уникаючи сплати страхових внесків, які спрямовуються на виплату пенсій та соціальних допомог, позбавляє своїх працівників можливості вчасно реалізувати своє право на соціальне страхування на випадок безробіття, пенсійне забезпечення та інше.
Обов’язок служби зайнятості – інформування населення про переваги легальної зайнятості та ризики «тіньової», а кожна людина самостійно повинна вирішувати, що для неї важливіше – жити сьогоденням або ж мати впевненість у завтрашньому дні, отримуючи надійні соціальні гарантії та забезпечуючи собі майбутнє.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь