Про діяльність служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату

Дата: 04.01.2021 10:06
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

     Для осіб та дітей з інвалідністю, які зареєстровані та проживають, або проживають без реєстрації на території Зимнівської сільської  діє  послуга «Соціальне таксі» (далі – Послуга).

     Право на отримання безкоштовної Послуги мають особи з інвалідністю  та  діти з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату, особи з захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються  за допомогою технічних засобів реабілітації, інші маломобільні групи населення у разі, якщо такі особи  не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобіля, у тому числі отриманих  через структурні підрозділи соціального захисту населення.

Для отримання Послуги вперше необхідно звернутись до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Зимнівської сільської ради за адресою. с.Льтниче, вул. Перемоги, 38 та:

  • заповнити заяву відповідної форми на отримання послуги із перевезення.
  • надати ксерокопії наступних документів:

- паспорта громадянина України з місцем реєстрації;

- ідентифікаційний код;

- довідки МСЕК для осіб з інвалідністю, або  ЛКК (медичний висновок) для дітей з інвалідністю;

- свідоцтва про народження дитини з інвалідністю.

При наступній поїздці Послуга буде здійснюватися за поданою заявкою (за три дні до виїзду) за номером телефону: 0334223714, або електронною адресою: soczmn@gmail.com.

      Послуга  надаватиметься з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15, у п’ятницю з 8:00 до 16:00,   субота, неділя  та святкові дні – вихідні.

Отримувач Послуги має право скористатися послугою не частіше 2 рази на тиждень, крім транспортування до закладу охорони здоров’я, та у разі потреби в медичній допомозі.

    За 2020 рік дану послугу надано 47 особам та дітям з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату, особам з захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються  за допомогою технічних засобів реабілітації, іншим маломобільним групам населення з дотриманням карантинних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь