Линуть слова подяки…

Дата: 22.04.2021 17:16
Кількість переглядів: 1625

Фото без опису

Добрі справи для тих, хто потребує допомоги не залишаються поза увагою. Ось і про Ваш Волинський Обласний Благодійний фонд «Дитяча місія. Україна», керівника - Людмилу Віталіївну Лонюк, працівників, у нас склалося враження як про порядних і щирих людей. Для працівників нашого колективу дуже важливо знати, що у вирішенні щоденних проблем ми не одинокі, що є люди, які допоможуть. Коли отримуємо допомогу від сторонніх людей, то наші думки повертаються до таких непересічних загальнолюдських цінностей, як самовідданість та співчуття, любов до ближнього і здатність змінити світ навколо себе на краще… Низький уклін Вам та щире спасибі за все, що Ви робите. А головне за те, що подарували частинку своєї уваги, доброти, теплоти 103 жителям Володимир-Волинського району  та можливість відчувати себе потрібними комусь!                                                                                                                                      Хочемо зазначити, що Ваша допомога була вкрай необхідною та корисною. Людмило Віталіївно, цінуємо вас та колектив працівників, що зберігають та множать скарби людських цінностей.

 «Ми дякуємо за ваше сердечне тепло, що дарує усмішки, які сяють на обличчях дітей та літніх людей..…»

Колектив працівників територіального центру щиро дякує Вам за багаторічну співпрацю, за постійну благодійну допомогу, яку ви надаєте вчасно та від щирого серця … Спасибі Вам, що вмієте розділити любов з тими, кому на цій землі її не вистачає….

 Щиро дякуємо Вам та вашим однодумцям, працівникам, що підставляєте своє сильне та добре плече всім тим, хто потрапив в складні життєві обставини. Завжди приємно відчувати тепло багатьох сердець, які вболівають за людські долі.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь