Про засідання виконкому 19.04.2021 р.

Дата: 19.04.2021 15:27
Кількість переглядів: 302

Сьогодні, 19 квітня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. До порядку денного було включено 11 питань.

На засіданні члени виконкому заслухали питання про підсумки виконання бюджету Зимнівської територіальної громади за І квартал 2021 року, про роботу старост у 2020 році, про підсумки роботи із зверненнями громадян, про роботу Зимнівського ВУЖКГ. 

За пропозицією начальника гуманітарного відділу було запропоновано прийняти рішення щодо порядку ведення обліку дітей дошкільного віку.    

            Також члени виконкому слухали про стан та заходи благоустрою на території громади, проведення електронного аукціону на продовження договору оренди оренди.

         Окрім того,  розглянуто та підтримано рішення про затвердження інформаційних та технологічних карток ЦНАП, а також перелік адміністративних послуг, які надаватимуться через відділ ЦНАП; затверджено склад суб’єктів міждисциплінарної команди організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті громади.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь