Великодні добрі справи

Дата: 06.05.2021 14:18
Кількість переглядів: 580

Великдень у житті кожного українця свято особливо шановане та величне. Це свято перемоги добра над злом та життя на смертю. Великдень входить в кожну домівку з Божим благословенням, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає.  Саме в такі дні серця людей відкриті як ніколи для добрих вчинків.     

   

В той час, як вся країна проходить випробування вірусом та карантинними обмеженнями, кожен з нас складає своєрідний іспит на людяність. Доброта не йде на карантин, а заклик „Допоможи ближньому” перетворюється на конкретні дії.

 

Напередодні Великодня, за сприяння місцевих підприємців, соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району вручили підопічним великодні паски, але найголовніше, що ці люди відчули турботу і піклування, почули добрі слова і щирі привітання, що додало їм святкового настрою.

 

Для мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с.Льотниче, від ігумені Стефані та сестер  Зимненського монастиря були передані Великодні дарунки: паски, крашанки, ковбасні та сирні вироби, консервація, солодощі та соки.

 

Щиро бажаємо, щоб Великоднє світло просвітило Вас, наших благодійників, Божою ласкою і здоров'ям. Нехай Господь дарує всім Вам мир і благодать. Нехай Великодні свята наповнять  серця добром та милосердям, а в життя кожного принесуть спокій і благополуччя, щастя та міцне здоров'я.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису40Фото без описуФото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь