Про засідання виконкому 17.05.2021 р.

Дата: 17.05.2021 17:35
Кількість переглядів: 606

17 травня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика.

У ході засідання розглянуто питання з різних сфер життєдіяльності громади. Присутні заслухали звіт керівників торгівельних закладів громади про роботу  в 2020 році. З Хмелівківського старостату заслухали Кучерину Євгенію, яка отримала багато схвальних відгуків про свою роботу, з Хобултівського старостату прозвітувала про роботу Маніщук Тетяна – зауважень та скарг до роботи підприємця не було. Представник від Бубнівського старостату теж отримав схвальні відгуки про свою роботу. Члени виконкому підтримали рішення та побажали гарної співпраці з членами виконавчого комітету.

Директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району Столярчук Любов прозвітувала про роботу Терцентру за 2020 рік та про плани на майбутнє, щодо реорганізації Територіального центру. Також члени виконкому підтримали рішення про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади Зимнівської сільської ради через аукціон частини приміщення Будинку культури села Бубнів.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь