День кар’єри

Дата: 19.08.2021 09:25
Кількість переглядів: 293

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся Регіональний День карєри .Захід організували  з метою сприяння активній зайнятості шукачів роботи , підвищення їх  мобільності на ринку праці, організації взаємодії претендентів на заявлені вакансії та роботодавців, використання дієвих та ефективних інструментів пошуку роботи та до 30 – річчя Незалежності України .

В режимі онлайн безробітні могли поспілкуватися з кадровою службою Птахокомлексу «Губин» та отримати інформацію про актуальні пропозиції роботи , вимоги до претендентів ,умови роботи та оплати праці.

Також на заході були присутні   ТОВ «Луцька аграрна компанія»,філія Володимир-Волинська ДЕД,ТзОВ «4-М»,ТзОВ Володимир-Волинський хлібозавод , приватні підприємці Людмила Пташенчук , Надія Зіньковець, Мар’яна Костюк. З кожним з роботодавців учасники змогли поспілкуватись особисто, презентувати свої професійні та ділові якості , з’ясувати особливості пропозиції роботи та налагодити взаємодію.

Під час Дня карєри присутніх консультували щодо написання резюме, навичок самопрезентації  під час співбесіди та підготовки до її ефективного проходження.

В результаті заходу 11 безробітних отримали направлення на працевлаштування .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь