Про засідання виконкому 16.08.2021 р.

Дата: 16.08.2021 15:43
Кількість переглядів: 287

16 серпня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика.

У ході засідання розглянуто питання порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади. З земельної сфери члени виконкому заслухали інформацію начальника відділу з питань земельних ресурсів Л.І.Горбунової щодо нарахування та сплати земельного податку та орендної плати фізичних та юридичних осіб та про необхідності затвердження Плану заходів щодо системи інтегрованого поводження з твердими побутовими відходами; слухали начальника ЦНАП Пікуту І.А. та старосту Морозюк О.М. про клопотання перед Володимир-Волинською районною державною адміністрацією про направлення подання до Президента України про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці Хобултівського старостату. 

Підтримано проєкти рішення, що стосуються питань соціального захисту та захисту  прав дитини, а саме про взяття під соціальний супровід сім’ю Льотничівського старостату, яка перебуває в складних життєвих обставинах та закріплення житла за дітьми позбавленими батьківського піклування. Було розглянуто і затверджено рішення щодо коригування тарифу у сфері поводження з побутовими відходами: схвалений тариф становить 10 грн. 00 коп. та вводиться в дію з 01 вересня 2021 року. На завершення члени виконкому затвердили рішення про присвоєння адресного номера житловому будинку.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь