про особливості вирощування різних сортів винограду

Дата: 05.11.2021 10:21
Кількість переглядів: 328

    У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості  в рамках проєкту «Територія майстерності» успішна виноградарка Світлана Шулячук  розповіла про особливості вирощування різних сортів винограду .

   Близько 15 років тому жінка придбала кущик виноградної лози. Тоді вона ще не знала,  як його вирощувати. Інформацію черпала від виноградарів, які мали досвід . Спілкувалась та застосовувала знання на практиці . Методами проб та помилок пані Світлана досягла успіху. Сьогодні захоплення лозою переросло в невеличкий бізнес. Охочі з задоволенням купують кущики виноградної лози, а з кінця липня по жовтень - смачні грона винограду.

Під час заходу Світлана ознайомила присутніх з сортами винограду, які найбільш адаптовані до нашого волинського краю, та з смаковими якостями різних видів. За допомогою невеличкого відеоролика  жінка показала та розповіла про сезонні роботи у винограднику.

Ось так, улюблена справа може стати невеличким бізнесом та приносити задоволення. Можливо на перших порах  такий його вид не буде приносити надприбутків, і першими клієнтами стануть друзі чи знайомі, але як варіант для започаткування власної справи – непоганий.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь