наказ про встановлення плати за харчування у ЗДО

Дата: 08.02.2022 15:48
Кількість переглядів: 1934

 

 

ЗИМНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

ГУМАНІТАРНИЙ ВІДДІЛ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ЗИМНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

НАКАЗ

        

31.12.2021                                      с.Зимне                                                  № 214-к

 

Про встановлення розміру вартості

за харчування дітей та розміру

батьківської плати у закладах дошкільної освіти

Зимнівської сільської ради

 

Керуючись пунктом 6 статті 35 Закону України «Про дошкільну освіту», Законом України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002р. №667, «Про затвердження порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних та комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах» зі змінами, постанови КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», рішенням сесії Зимнівської сільської ради від 24.12.2021 р. № 15/4 та з метою забезпечення дітей дошкільного віку повноцінним збалансованим харчуванням

НАКАЗУЮ

     1. Встановити на 2022 рік з 1 січня вартість харчування одного дня на 1 дитину у закладах дошкільної освіти Зимнівської сільської ради в розмірі  42 гривні.

     2. Встановити розмір батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти в розмірі  50 відсотків від вартості харчування на день.

  1. Зменшити на 50 відсотків розмір обов’язкової плати для батьків, у сім’ях яких троє і більше дітей.
  2. Звільнити від плати за харчування дітей батьків або осіб, які їх замінюють, у сім’ях, в яких сукупний дохід на кожного члена за попередній квартал з урахуванням індексу зростання цін не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), який щороку установлюється законом про Державний бюджет України на підставі довідок про сукупний дохід кожного члена сім’ї за попередній квартал, виданих за місцем отримання доходів.
  3. Забезпечити безкоштовне харчування дітям-інвалідам, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях, дітям працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітям учасників бойових дій, а також дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах (групах).
  4. У літній оздоровчий період (з 01 червня по 31 серпня) витрати на харчування дітей збільшити на 10 відсотків для придбання свіжих овочів і фруктів.
  5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою

 

 

 

Начальник                                                 Олена ГУС

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь