Про засідання виконкому від 21 березня 2022 року

Дата: 22.03.2022 15:30
Кількість переглядів: 467

21 березня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто 7 питаннь порядку денного, з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2022 року. Було заслухано сільського голову про стан та утримання доріг на території сільської ради у 2021 році. Підтримано проєкти рішень, що стосуються питань захисту прав дитини, а саме: надано дозвіл матері на присвоєння прізвища дитині при реєстрації народження та висновок про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітньої та неповнолітньої дитини. Ще одне питання яке розглядалось, це доцільність призначення опікуна над хворим у разі визнання його недієздатною особою.

Відповідно до постанови КМУ від 11.03.2022 №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» члени виконавчого комітету затвердили рішення про внесення змін до бюджету громади на 2022 рік.
На виконання наказу Волинської обласної військової адміністрації члени виконавчого комітету сільської ради підтримали рішення про заборону торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями на території Зимнівської сільської ради.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь