Про засідання виконкому 16 травня 2022 року

Дата: 16.05.2022 15:58
Кількість переглядів: 533

16 травня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика.

У ході засідання розглянуто питання з різних сфер життєдіяльності громади. Присутні заслухали звіт керівників торгівельних закладів громади про роботу  в 2021 році. З Хобултівського старостату заслухали Галину Місан, керівника торгівельного закладу «Дубочки», яка отримала багато схвальних відгуків про свою роботу та поділилась з присутніми своїми планами на майбутнє, з села Зимне звітували Богун Любов, Попік Надія та Гонтарук Валентина – зауважень та скарг до роботи підприємців не було. Члени виконкому підтримали рішення та побажали керівникам закладів торгівлі та харчування гарної співпраці з членами виконавчого комітету. 

Тимчасово виконуюча обов’язки директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району Олена Шушняк прозвітувала про роботу Терцентру за 2021 рік та про плани на майбутнє, а також проінформувала про роботу в умовах воєнного стану. 

Також члени виконкому розглянули та підтримали рішення:
-    про встановлення розпорядку робочого дня закладу громадського харчування; 
-    про затвердження інформаційних та технологічних карток, а також Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ ЦНАП Зимнівської сільської ради; 
-    запропонований план заходів з підготовки господарського комплексу сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років;
-    зміни до бюджету;
-    про забезпечення прав недієздатних осіб та осіб, цивільна дієздатність яких обмежена;
-    про надання дозволу на знесення аварійних дерев на території громади. 

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь