Виплата Всесвітньої продовольчої програми ООН для ВПО

Дата: 17.05.2022 14:49
Кількість переглядів: 466

Внутрішньо-переміщені особи, відомості про яких включені до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, мають право на виплату додаткової грошової допомоги, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2022 р. № 446 «Про реалізацію спільного з Всесвітньою продовольчою програмою ООН проекту щодо додаткових заходів із соціальної підтримки внутрішньо-переміщених осіб», за рахунок коштів Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Виплата допомоги в рамках реалізації проекту здійснюється додатково без подання окремого звернення внутрішньо переміщеною особою на підставі відомостей, що містяться в єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб, незалежно від отримання особою інших видів допомоги, зокрема виплати допомоги на проживання внутрішньо-переміщеним особам.

ВПО для отримання грошової допомоги повинні отримати токен для онлайн-зарахування, щоб стати бенефіціаром грошової допомоги. Токен буде надаватись спеціалістами відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Зимнівської сільської ради безкоштовно, за відповідним графіком.

За результатами розгляду інформації та проведеної перевірки щодо уникнення подвійних виплат, Всесвітньою продовольчою програмою ООН надсилається повідомлення на контактний номер мобільного телефону з підтверджуючим кодом та інформацією про те, як отримати грошовий переказ.

Виплата допомоги здійснюється в розмірі 2220 гривень на кожного члена домогосподарства на місяць, але не більш як для трьох осіб. Виплата допомоги здійснюється щомісяця.

Про більш детальну інформацію, повідомимо додатково.

Фото без опису

Фото без описуПереглянути шлях отримувача допомоги можна у цій вкладці.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь