Про інформаційно-косультатиційні заходи для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 23.05.2022 18:36
Кількість переглядів: 187

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії провели  інформаційно-консультаційний  захід  для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в гуртожитку Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського. На заході були присутні представники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В заході взяли участь понад 30 внутрішньо переміщених осіб, з якими проводилася роз’яснювальна робота щодо їх соціальної та економічної адаптації у місцях тимчасового проживання, вирішувалось питання співбесіди з роботодавцями щодо вирішення питання працевлаштування. 

Під час зустрічі фахівці центру зайнятості проінформували громадян про стан місцевого ринку праці, ознайомили з наявними вакансіями та можливістю працевлаштування на роботи тимчасового характеру, отриманням послуг служби зайнятості та інших соціальних гарантій. В такий не простий для країни час, уряд законодавчо приймає рішення, які спрощують надання різних видів соціальних послуг та сприяють фінансовій підтримці роботодавців, які працевлаштовують внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь