День Останнього дзвоника в Зимнівській ТГ

Дата: 27.05.2022 15:56
Кількість переглядів: 551

2022 рік запам'ятається непростим та жорстоким часом, але навіть під час війни хочеться бачити посмішки наших дітей!

На території Зимнівської територіальної громади пройшли "скромні" свята Останнього дзвоника! Де головними гостями були - випускники!

Більшість з них пройшли в режимі онлайн, а декілька свят, по бажанню батьків, провели наживо! Які відвідали очільник Зимнівської громади - В'яеслав Католик і начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Зимнівської сільської ради - Олена Гус.

"Щиро вітаю усіх зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! Ми зустрічаємо цей день у непростий час! Для багатьох школярів цей день завжди сповіщав про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Батькам приносив трішки більше спокою, на тривалий час зменшивши шкільні турботи, а вчителі мали можливість перезарядитись, щоб бути готовими й надалі навчати наше майбутнє, майбутнє нашої нації - наших дітей! Та, нажаль, цей день, тільки на мить відволік нас від подій, що відбуваються зараз у нашій державі! Подій, які назавжди змінять нашу країну, наших людей!

Дорогі випускники! Я вірю, що перемога не за горами. Ми спільними силами здолаємо ворога і звільним Україну від загарбника! Країну, де ви та ваші діти житимуть на процвітаючій та незалежній землі! Я вірю, що вчителі та батьки навчили вас найдорожчому - любові до Батьківщини! А це почуття, як міцна стіна - захистить від будь-якого ворога! Бажаю щоб ваш, уже дорослий, шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! А педагогам і батькам, я дякую за вклад у своїх вихованців і душі, і серця, і знання! Ви, своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!" - написав В'ячеcлав Артурович на своїй сторінці у Facebook.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь