Профілактична робота із особами засудженими до покарання без позбавлення волі на території Зимнівської територіальної громади

Дата: 07.06.2022 12:03
Кількість переглядів: 276

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя.

Разом з тим, безперечно, правопорушення тісно пов’язані з процесами деморалізації суспільства, бездомності, безробіття, зі стрімким розвитком алкогольної залежності, наркоманії, токсикоманії, з розпадом сімей, з розповсюдженням інших соціально негативних явищ.

2 червня 2022 року на базі Володимир-Волинського МРВ з питань пробації фахівцем із соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району була проведена інформаційно-профілактична робота із суб'єктами пробації з питань: «Профілактика жорстокої поведінки», «Наслідки вживання алкоголю її вплив на організм людини», «Що таке стрес? Агресія… Поради та рекомендації», «Життя в світі без насильства!».

Метою заходу було проведення профілактичної роботи з особами засудженими до покарання без позбавлення волі, щодо мінімізації ризику скоєння рецидивів, попередження проявів агресії, що порушують права інших людей.

Була надана інформація щодо напрямів діяльності Відділення соціальної роботи територіального центру. 

Під час обговорення ситуацій, учасники активно ділилися історіями з власного життя, висловлювали шкоду про свої вчинки і допомагали один одному формувати шляхи альтернативної поведінки. У результаті учасники поліпшили комунікаційні можливості та підвищили самооцінку, дізнались про можливості саморегуляції, ознайомились із безпечними формами поведінки та позитивними моделями взаємодії у суспільстві.

Якщо у Вас виникли питання щодо вирішення життєвих проблем після повернення з місць позбавлення волі або Ви являєтесь особою засудженою до покарання без позбавлення волі, звертайтеся у Відділення соціальної роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району.

Наша адреса: с.Льотниче вул.Перемоги,36
Телефони: +380936328640


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь