Про засідання виконкому 20 червня 2022 року

Дата: 20.06.2022 15:02
Кількість переглядів: 494

20 червня 2022 року у залі засідань Зимнівської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом сільського голови В’ячеслава Католика.

На порядок денний  засідання було винесено 6 питань. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. Після оголошення порядку денного члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань.

Одноголосно підтримали рішення щодо плану роботи виконавчого комітету на ІІІ квартал 2022 року. (Обговорювались основні питання для розгляду на засіданнях виконавчого комітету сільської ради; ряд питань, які передбачається вивчити, узагальнити і при необхідності розглянути на нарадах у сільського голови; основні заходи, проведення яких забезпечується за участю виконавчого комітету в умовах воєнного стану

У блоці питань служби у справах дітей розглядались питання встановлення піклування над дитиною сиротою та призначення піклувальника, визначили відповідальних осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення та надали дозвіл матері на присвоєння прізвища дитині при реєстрації народження.

Слухали заступника начальника Володимир-Волинського МРВУ ДСНС України в м.Володимир-Волинський Олену Шубу щодо створення добровільного формування цивільного захисту Зимнівської сільської ради.

Також прийняли зміни до бюджету громади за рахунок розподілу вільних залишків коштів загального фонду бюджету на 240000 гривень на спів фінансування по придбанню шкільного автобуса.

По усіх питаннях порядку денного прийняті відповідні та згідно з регламентом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь