Бліц-навчання для підтримки акції "Виходь на світло"

Дата: 12.07.2022 16:50
Кількість переглядів: 202

1 липня 2022 року стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло». Основною метою проведення якої є проведення роз’яснення працедавцям щодо неприпустимості допуску до роботи без оформлення трудових відносин.
Фото без опису
У рамках підтримки такої акції 12 липня 2022 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулося бліц-навчання для роботодавців за участю головного державного інспектора з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області Тетяни МЕЛЬНІКОВОЇ.
Під час зустрічі роботодавці були поінформовані про можливості служби зайнятості щодо підбору персоналу. Також, учасники заходу дізналися про зміни у трудовому законодавстві під час воєнного стану, про відповідальність у разі порушення роботодавцями чинного законодавства. Крім того, роботодавці мали змогу отримати додаткові відомості про всі гарантії, які розповсюджуються на найманих працівників. Підсумком заходу був конструктивний діалог у формі «питання-відповідь» у результаті - роботодавці отримали кваліфіковані відповіді на конкретні запитання.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь