Вечірній дайджест: "Завядки Богу та нашим ЗСУ ще один тиждень в нашій громаді пройшов спокійно"

Дата: 08.08.2022 19:00
Кількість переглядів: 334

Доброго дня або Доброго вечора, Україно)

Черговий «Вечірній дайджест» від секретаря Зимнівської сільської ради, Любов Вишняк, для інформування населення про стан громади:

  • Окрім виконання завдань поточної роботи, дякуючи Богу та нашим Збройним Силам України минулий тиждень в нашій громаді пройшов спокійно, якщо не брати до уваги загальнодержавні тривоги про небезпеку.
  • Комунальне господарство продовжили збір сміття у таких селах як Селець, Бубнів, Горичів, Шистів і Зимне;
  • Ми продовжили проводити ряд заходів щодо благоустрою у старостинських округах; Мешканці сіл Бобичі та Березовичі прийняли участь в заходах з благоустрою кладовища, території церковного двору та території ФАПу в с. Бобичі, за фінансової підтримки місцевого депутата Ігоря Калиша. А також був проведений благоустрій на кладовищі с. Хмелівка.
  • Працівники освіти та культури прийняли участь у тренінгах від Громадської організації «Волинський Інститут Права» в рамках проекту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад в партнерських громадах ГОВЕРЛА у Волинські області»
  • У освітніх закладах продовжується підготовка до навчального року, проводяться ремонтні роботи у найпростіших укриттях, доукомплектовуються класи для первачків. Звертаємось до ВПО, які мають дітей шкільного віку – наші двері для вас відкриті!!!
  • Також ми й надалі продовжуємо збір гуманітарної допомоги нашим захисникам. Звертаємось до жителів Зимнівської територіальної громади та усіх небайдужих – якщо ви маєте бажання допомогти нашим Захисникам – не бійтесь звертатись у Зимнівську сільську раду чи до старост. Або слідкуйте за інформацією про допомогу на наших офіційних сторінках в соціальних мережах та на нашому сайті. А також слідкуйте за сторінками наших волонтерів. Разом ми сила!

Дякую Вам за підтримку! Вірте в Збройні сили України! Вірте в Україну!

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь