Вирішення конфліктів мирним шляхом та пропаганда ненасильницької поведінки по відношенню до оточуючих

Дата: 08.08.2022 22:22
Кількість переглядів: 289

Питання вирішення конфліктів мирним шляхом та пропаганда ненасильницької поведінки по відношенню до оточуючих на сьогодні є дуже актуальним та важливим у суспільстві, а особливо серед суб’єктів пробації.

У зв’язку з цим 04 серпня 2022 року в приміщенні Володимир-Волинського РВ №1 філії ДУ «Центр пробації» у Волинській області провідним фахівцем із соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського р-ну  було проведено бесіду з суб’єктами  пробації на тему: «Профілактика конфлікту. Ненасильницька комунікація».  Метою даного заходу було навчити осіб які перебувають на обліку уникати конфлікту в житті, уміти спілкуватися, розвивати загальнолюдські чесноти, а також навчитися сприймати, аналізувати і знаходити шляхи виходу з проблемних ситуацій.

Суб’єкти  пробації були позитивно налаштовані. В ході бесіди було визначено поняття «конфлікт», стилі поведінки у конфліктній ситуації, наголошено про позитивні шляхи виходу з конфлікту. Учасники заходу вели дискусії та мали змогу обговорти ситуацію і розв’язати конфлікт відповідно до вказаного способу. Проведене заняття мало позитивний результат оскільки суб’єкти  пробації отримали знання щодо уникнення та подолання конфліктних ситуацій. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь