Про засідання виконавчого комітету 15 серпня 2022 р.

Дата: 16.08.2022 11:11
Кількість переглядів: 500

15 серпня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. Розпочинаючи роботу, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого в наслідок агресії російської федерації, жителя села Нехвороща, Гуцалюка Анатолія Олександровича. 

Вічна пам’ять і слава герою, який віддав своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!

У ході засідання розглянуто 7 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади. З земельної сфери члени виконкому заслухали інформацію начальника відділу земельних ресурсів Л.І.Горбунової щодо нарахування та сплати земельного податку та орендної плати фізичних та юридичних осіб та про необхідність знесень аварійних дерев на території кладовища села Березовичі; слухали старосту Антонюк О.В. щодо присвоєння адресного номеру житлового будинку, який знаходиться в Селецькому старостинському окрузі.

Підтримано проєкти рішення служби у справах дітей щодо надання дозволу на вчинення правочину на ім’я неповнолітніх дітей та діяльність в їхніх інтересах. Було розглянуто і внесено зміни до «Програми соціального захисту населення Зимнівської сільської ради» та до бюджету територіальної громади на 2022 рік.

На виконання розпорядження сільського голови «Про проведення заходів з дерусифікації» члени виконавчого комітету підтримали рішення про перейменування вулиць громади у зв’язку з військовою агресією російської федерації та рекомендували винести дане рішення на розгляд сесією сільської ради.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті сільської ради.

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01.01.2022 №1366 «Про ліцензування медичної практики» комунальному підприємству «Оваднівський ЦПМД Оваднівської та Зимнівської сільських рад Володимир-Волинського району, Волинської області» видано ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Щиро вітаємо колег та зичимо їм вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і добробуту, бо ваша професія сповнена благородної місії – служіння в ім’я здоров’я та майбутнього нашого народу.
Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь