З днем знань!

Дата: 01.09.2022 05:30
Кількість переглядів: 268

  Фото без опису

 1 Вересня! День знань -  чудове свято, що символізує плавне повернення в світ шкільних знань і наук. День, із якого починається дорога в майбутнє для кожного із нас.  Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.  

Нажаль, війна з російським агресором внесла свої корективи в наше мирне життя, ускладнила дорогу до знань. Але ми віримо в збройні сили України. Щоденний героїзм наших воїнів,стійкість, патріотизм та віра , професіоналізм педагогів, бажання учнів навчатися здолає усі перешкоди.

Тож хочу побажати чудових ідей, творчих задумів, поваги і взаєморозуміння з дітьми вчителям, прекрасних можливостей розкриття талантів і досягнення поставлених цілей, гарного настрою та веселого дозвілля учнів, любові до своїх дітей, терпіння, підтримки і розуміння батьків, міцного здоров’я, благополуччя, швидкої перемоги та мирного неба всім нам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь