Зі святом 1 вересня - з Днем знань!!!

Дата: 01.09.2022 14:07
Кількість переглядів: 364

Щорічно 1 вересня всі школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань -  справжнє свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Війна, як ніколи, згуртувала українську націю, мобілізувавши весь її потенціал на відсіч ворогу. Вона торкнулася кожної української родини, стала частиною нашого життя, а перемога у ній стала спільною метою всього українського народу.

Об’єднуючи зусилля заради майбутнього в Зимнівській сільській раді, традиційно з нагоди Дня Знань, за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика, депутата Волинської обласної ради Олійника Віктора Степановича, службою у справах дітей виконавчого комітету Зимнівської сільської ради були придбані подарунки для 19 дітей з числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, та дітей з сімей які опинились в складних життєвих обставинах, які навчаються у навчальних закладах нашої громади. 

      Розпочинається відлік часу нового навчального року. Віримо, що спільними зусиллями ми зробимо його насиченим значущими подіями і добрими справами, новими знаннями і новим життєвим досвідом. Нехай для кожної української родини він стане щасливим і неповторним, принесе здоров’я, мир, добробут і спокій на нашу землю. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь