Надання грантів для створення або розвитку бізнесу

Дата: 15.09.2022 17:31
Кількість переглядів: 246

Надання грантів для створення або розвитку бізнесу

15.09.2022 року в приміщенні Володимир-Волинської  міськрайонної філії  Волинського обласного центру зайнятості відбувсязахід на тему: «Надання грантів для створення або розвитку бізнесу».
Програма мікрогрантів є однією з програм, яка діє в рамках урядової програми «Є робота». Ця програма передбачає отримання громадянами України грантів на створення та розвиток бізнесу. Іншими слова гранти - це великі можливості. Можливості прийняти рішення стати підприємцем та займатися улюбленою справою: відкрити кав’ярню чи то пекарню, створити спортзал, ветеринарну клініку чи дитячий садок, швейну чи взуттєву майстерню. Отримувачами таких грантів можуть бути як фізичні особи, так і фізичні особи-підприємці та юридичні особи.
Під час проведення заходу провідний юрисконсульт та начальник відділу активної підтримки безробітних ознайомили учасників з можливостями започаткування підприємницької діяльності та отримання мікрогрантів для ведення бізнесу. Також були надані роз’яснення щодо подання заявок для отримання гранту та правильності заповнення бізнес-плану.
Запрошений на захід керуючий філії АТ «Ощадбанк» Олег Козак розповів про умови оформлення мікрогранту та надав вичерпні відповіді на запитання учасників.
Детальну інформацію щодо можливості отримання мікрогранту на розвиток власного бізнесу можна отримати за адресою : м.Володимир, Вул.Коперніка, 5, Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості, тел. 3-50-64

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь