17 жовтня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради

Дата: 17.10.2022 11:33
Кількість переглядів: 194

Сьогодні, 17 жовтня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. До порядку денного було включено 10 питань.
На засіданні члени виконкому заслухали начальника відділу фінансів виконавчого комітету сільської ради яка прозвітувала про підсумки виконання бюджету Зимнівської територіальної громади за 9 місяців 2022 року та зачитала зміни до бюджету громади, головного спеціаліста – юрисконсульта про підсумки роботи із зверненнями громадян та заслухали головного бухгалтера Зимнівського ВУЖКГ про роботу за ІІІ квартал в частині вивезення ТПВ. 
Окрім того,  розглянуто та підтримано рішення про створення координаційної ради із захисту осіб похилого віку; внесено зміни до програми харчування учнів загальної середньої освіти щодо безкоштовного харчування дітей, батьки яких перебувають в зоні бойових дій; також внесено зміни до Програми забезпечення особистої безпеки громадян та профілактики правопорушень на 2020-2022 роки та затверджено акти переоцінки основних засобів.  
Насамкінець члени виконавчого комітету надали дозвіл на знесення зелених насаджень та прийняли рішення про присвоєння адресного номера житловим будинкам. 
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь