Подарунки до Дня Святого Миколая

Дата: 17.12.2022 11:18
Кількість переглядів: 189

День святого Миколая  - свято, на яке з нетерпінням чекають діти. Це свято є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків.

Напевно, кожен з нас пам'ятає, як у дитинстві прокидалися з відчуттям, що сьогодні трапиться щось особливо чарівне та казкове. За вікном йшов сніг, а під подушкою вже чекав подарунок від доброго дідуся — святого Миколая. Цього року на дива чекають не лише діти, а й дорослі - кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше.

Об’єднуючи зусилля заради майбутнього в Зимнівській сільській раді, традиційно з нагоди Дня святого Миколая, за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика, службою у справах дітей виконавчого комітету Зимнівської сільської ради були придбані подарунки для 17 дітей з числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, та дітей з сімей які опинились в складних життєвих обставинах, які навчаються у навчальних закладах нашої громади. 

Розпочинається відлік здійснення заповітних дитячих мрій та бажань. Святого Миколая також називають Чудотворцем, тому вважається, що загадане в цей день, будь-яке заповітне бажання обов'язково здійсниться! Нехай для кожної української родини він стане щасливим і неповторним, принесе мир, добробут і спокій на нашу землю. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим та сповненим чудес!!!

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь