Засідання виконавчого комітету 19.12.2022

Дата: 20.12.2022 13:37
Кількість переглядів: 159

19 грудня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто 14 питань порядку денного, з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на І квартал 2023 року; слухали про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті за 2022 рік, про присвоєння адресного номера житловим будинкам та необхідність знесення зелених насаджень.
З блоку питань соціального захисту було заслухано та ухвалено рішення про перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт; списки осіб, що потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Зимнівської сільської ради; списки громадян для отримання соціального житла при виконавчому комітеті станом на 01.01.2023 року; про необхідність взяття під соціальний супровід сім’ю, яка перебуває в складних життєвих обставинах; звільнення громадян від сплати за соціальне обслуговування в територіальному центрі та необхідність відібрання неповнолітніх та малолітніх дітей у батьків.
Начальник відділу фінансів виконавчого комітету сільської ради ознайомила присутніх зі змінами до бюджету громади, з проєктом рішення Програми підтримки добровольчих формувань територіальної оборони Зимнівської громади на 2023 рік з подальшим винесенням цих питань на розгляд сесією сільської ради. 
Слухали про необхідність затвердження Порядку розроблення місцевих цільових програм для подальшого налагодження роботи виконавчого комітету сільської ради.
Головний спеціаліст-юрисконсульт сільської ради ознайомила присутніх із процедурою прийняття та передачі гуманітарної допомоги в рамках Проєкту «Говерла»
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь