Про засідання виконавчого комітету 23.03.2023 р.

Дата: 23.03.2023 06:44
Кількість переглядів: 137

23 березня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто 12 питаннь порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади. Члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2023 року. Було заслухано сільського голову про стан та утримання доріг на території сільської ради у 2022 році, присвоєно поштову адресу об'єктам нерухомого майна. Також члени виконкому затвердили види громадських робіт та на виконання наказу Волинської обласної військової адміністрації прийняли перелік суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.

Розглянули члени виконкому ряд соціальних питань, а саме: 
- підтримали проєкт рішення, що стосується питань захисту прав дитини, а саме: надано дозвіл на вчинення правочину, який є законним та не суперечить інтересам дітей;
- внесли зміни до посадового складу опікунської ради з питань захисту повнолітніх осіб, які за станом здоров’я, не можуть самостійно здійснювати свої права та обов’язки;
- підтримали рішення яке стосується реєстрації помічників для дієздатних осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права.

Насамкінець члени виконкому обговорили проєкт Програми для кривдників на 2023-2027 роки Зимнівської сільської ради і рекомендували подати його на затвердження сесією сільської ради; підтримали рішення про затвердження оголошення про передачу майна в оренду на аукціоні; заслухали клопотання щодо присвоєння звання «Мати-героїня» жителькам нашої громади; та надали згоду на отримання та прийняття до комунальної власності Зимніської сільської ради міжнародної технічної допомоги від EGAP.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті сільської ради.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь