Продовжується відбір кандидатів на військову службу за контрактом.

Дата: 05.05.2023 08:51
Кількість переглядів: 135

Володимир-Волинський РТЦК та СП продовжує відбір кандидатів на військову службу за контрактом! Боронити рідну землю можуть громадяни, які підлягають мобілізації і громадяни, які укладають контракт про проходження військової служби. Зокрема і призовники віком від 18 років, що бажають стати професійними військовослужбовцями.

Серед основних вимог: вік від 18 до 45 років, вмотивованість, стан здоров’я та придатність за медичними показниками.

Військовим, які укладають контракт,  держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку. Виплати складаються з щомісячного грошового забезпечення та додаткової винагороди під час періоду воєнного стану.

Громадяни, охочі укласти контракт, мають змогу обирати місце служби та, за відсутності військового досвіду, обов’язково проходять належну підготовку, також і за кордоном.

Військовослужбовці за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням. Також щорічно отримують матеріальну допомогу на оздоровлення і вирішення соціально-побутових питань.

Без відриву від проходження служби є змога безоплатно здобути освіту у вишах, проходити навчальні курси, а також отримати посвідчення водія.

Охочим укласти контракт потрібно звернутись до Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки з військово-обліковим документом, пройти професійно-психологічний відбір та медичну комісію.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Володимир-Волинського РТЦК та СП у відділення рекрутингу та комплектування за адресою: м.Володимир, вул.Січових Стрільців,3
Контактні телефони:
(03342)3-10-11 – черговий;
(095)447-63-13 - Валентин Олександрович;
(093)669-17-66- Оксана Володимирівна.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь