Про засідання виконавчого комітету

Дата: 15.05.2023 15:48
Кількість переглядів: 79

15 травня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Зимнівської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови В’ячеслава Католика. У ході засідання розглянуто питання з різних сфер життєдіяльності громади. Присутні заслухали звіт керівників торгівельних закладів громади про роботу в 2023 році. З Хмелівківського старостату заслухали Галину Місан, керівника торгівельного закладу «Дубочки», яка отримала схвальний відгук від старости про свою роботу та поділилась з присутніми своїми планами на майбутнє, з села Зимне звітували Богун Любов, Попік Надія – зауважень та скарг до роботи підприємців не було. Члени виконкому підтримали рішення та побажали керівникам закладів торгівлі та харчування гарної співпраці з членами виконавчого комітету. 

Директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимирського району Олена Шушняк прозвітувала про роботу Терцентру за 2022 рік та про плани на майбутнє, а також проінформувала про роботу в умовах воєнного стану. 
Також члени виконкому розглянули та підтримали рішення:
-    про організацію виконання бюджету Зимнівської територіальної громади  у 2023 році; 
-    про затвердження висновку за результатами аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства у формі концесії щодо благодійного гуманітарного проєкту «Медичний центр реабілітації та відновлення» в селі Селець Зимнівської територіальної громади Володимирського району Волинської області; 
-    про надання дозволу на проведення знесення аварійних дерев на території громади;
-    про присвоєння адресного номера;
-    про створення Зимнівської су бланки Володимирської районної ланки Волинської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту;
-    про прийняття до комунальної власності сільської ради гуманітарної допомоги в рамках Проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

З соціального блоку заслухали начальника відділу соціального захисту населення щодо питань призначення опікуна над хворим у разі визнання його недієздатною особою та реєстрацію помічника дієздатній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права. 
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті сільської ради.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь