День захисту дітей

Дата: 01.06.2023 11:25
Кількість переглядів: 138

1 червня, в Україні і світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. А це означає, що всі діти отримують цього дня подарунки і найкращі привітання зі святом.

Сьогодні День захисту дітей ми зустрічаємо в умовах війни. На вулиці ХХІ століття і такі страшні слова як «діти війни» не мали б стосуватися наших дітей. Але реальність жорстока, вона наповнила словосполучення «захист дітей» справжнім сенсом. В Україні гинуть діти, маленькі українці втрачають своїх батьків та свої домівки, у них немає звичного дитинства. Війна завжди  була і є найлютішим ворогом дітей, по всьому світу. Кожна дитина, де б вона не жила, заслуговує на те, щоб рости в мирному оточенні. Жодна дитина не повинна переживати дитинство вкрите насильством і страхом.    Понад 48 тисяч малюків прийшли у цей світ під звуки сирен, кулеметних черг і вибухів. Нажаль значна частина дітей й досі  перебуває у небезпеці та потребує захисту.

Діти – це наше майбутнє і  наш обов’язок зробити все можливе,  і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов. Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб наші діти жили у мирній країні, адже вони – продовження кожного з нас. Вони – майбутнє України, вони - маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! 

Посмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. Так нехай же сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої громади кращим  і безпечніним.

Традиційно в Зимнівській сільській раді з нагоди Дня захисту дітей  та з метою реалізації Програми  «Забезпечення прав і законних інтересів дітей, їх соціального захисту та всебічного розвитку на 2023-2025 роки»,   за сприяння сільського голови В’ячеслава Католика, службою у справах дітей виконавчого комітету Зимнівської сільської ради були   придбані подарунки для 20 дітей з числа  дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, та дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та навчаються у навчальних закладах нашої громади  на загальну суму 6000грн. Діти  отримали подарунки та найщиріші привітання зі святом.

Бажаємо кожній дитині міцної родини і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, небо над головою завжди буде мирним,  кожен новий день – добрим, а життя дарує приємні подарунки!!!
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь