Профорієнтаційна робота в Центрі кар'єрного зростання «Профі»

Дата: 05.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 53

Фото без описуФото без описуВ рамках діяльності Центру кар'єрного зростання «Профі»  Володимир-Волинського центру професійної освіти 5 лютого відбулася зустріч із учнями  групи «Електрогазозварник,водій категорії С».

            Провідний фахівець з профорієнтації Володимир-Волинської  філії Волинського обласного центру зайнятості Світлана Старовойтова ознайомила присутніх з особливостями ринку праці та перспективами адаптації на ньому молодого фахівця. Розглянули найважливіші для успішного працевлаштування  уміння: використання  джерел інформації про вакансії , складання резюме , підготовка до співбесіди, адаптація на робочому місці. 

         Учасникам надали рекомендації щодо створення ефективного резюме та поради щодо його використання для успішного працевлаштування.  Також розглянули використання соціальних мереж як інструменту  з пошуку роботи та зупинились на понятті медіаграмотності.

     У невимушеній атмосфері швидко сплинув час, відведений на захід. Його учасники отримали  не тільки позитивні емоції, але і навики для вдалої побудови професійної кар'єри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь