Робота в центрах кар'єри

Дата: 15.03.2024 13:48
Кількість переглядів: 43

Фото без описуВ рамках діяльності Центру карєрного зростання «Профі»  Володимир-Волинського центру професійної освіти відбулася зустріч із учнями групи «Кравець».

            На захід запросили представників Володимирського РВП ГУНП у Волинській області: начальника сектору кадрового забезпечення капітана поліції Наталію Полячук та інспектора сектору дотримання прав людини Наталію Босенко. Запрошені розповіли про вимоги до кандидатів на посади, умови прийняття на роботу. Капітан поліції Наталія Полячук надала інформацію про навчальні заклади, які здійснюють підготовку поліцейських.

            Провідний фахівець з профорієнтації Володимир-Волинської  філії Волинського обласного центру зайнятості Світлана Старовойтова ознайомила присутніх з особливостями ринку праці та перспективами адаптації на ньому молодого фахівця. Розглянули найважливіші для успішного працевлаштування  уміння: використання  джерел інформації про вакансії, складання резюме, підготовка до співбесіди, адаптація на робочому місці. 

         Учасникам надали рекомендації щодо створення ефективного резюме та поради щодо його використання для успішного працевлаштування. Також розглянули використання соціальних мереж як інструменту з пошуку роботи та зупинились на понятті медіаграмотності.

     У невимушеній атмосфері швидко сплинув час, відведений на захід. Його учасники отримали  не тільки позитивні емоції, але й навики для вдалої побудови професійної кар’єри.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь