Звіт гуманітарного відділу Зимнівської сільської ради

Дата: 21.12.2017 09:37
Кількість переглядів: 936

Фото без описуЗ моменту створення гуманітарним відділом Зимнівської сільської ради була проведена значна робота з оптимізації навчальних закладів. Так в 2016 році, в зв’язку з малою наповнюваністю учнів було призупинено роботу ЗОШ І ст. с. Черчичі та закрито ЗОШ І ст. с. Володимирівка. З метою створення рівних умов доступу до якісної освіти в 2017 році було створено освітній опорний заклад НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» с. Зимне з філіями І-ІІ ступеня в селах Бубнів і Селець та філією І ступеня с. Руснів.

На сьогоднішній день в Зимнівській громаді є дві загальноосвітні школи в яких навчається 595 учнів.

Забезпечення всебічного розвитку дітей дошкільного віку в громаді відповідно до їх індивідуальних особливостей, культурних потреб спільно із батьками здійснюють: дошкільний навчальний заклад (с. Зимне), дошкільний навчальний заклад (с. Бубнів) та навчально-виховний комплекс (с. Льотниче).

У дошкільних  закладах громади виховується  124 дитини віком від 3-х до 6 –ти років.

Бубнівський ДНЗ – 26 вихованців – 1 різновікова група;

Зимнівський ДНЗ – 50 вихованців, 1 різновікова ( від 3 до 5 років - 20 дітей), 1 старша група(5-6років-30 дітей);

Зусиллями громади в цьому році  за кошти с/р у Зимнівському ДНЗ проведено косметичний ремонт харчоблоку, замінено мийку для миття великого посуду, замінено 4 змішувачі у дитячих кімнатах гігієни, покладено ламінат у 2-х роздягальнях та коридорі. Бубнівський ДНЗ відновив свою діяльність у грудні 2016 року після капітального ремонту за кошти сільської ради. Льотничівський НВК (дошкільне відділення) - за батьківські кошти проведено косметичний ремонт групових кімнат та коридору.

Всі учні загальноосвітніх навчальних закладів, які проживають за межею пішохідної доступності підвозяться до навчальних закладів. Для покращення підвезення школярів, по співфінансуванню з обласною радою Зимнівська сільська рада придбала новий шкільний автобус.

Для забезпечення освітніх потреб педагогічних працівників в 2016 році в громаді було створено методичний кабінет.

Сьогодні успішність наших учнів визначається багатьма чинниками, однак своєрідним лакмусовим папірцем, який якнайкраще свідчить про навчальні успіхи учнів, є результати їхньої участі в олімпіадах із начальних предметів та захисті наукових робіт в МАН. Цей показник якості освіти впливає на загальний імідж те тільки навчального закладу, а й громади в цілому. Наші учні достойно представили свої навчальні заклади на третьому етапі Всеукраїнських предметних олімпіад. У нас є 7 призерів.

Ще одним показником діяльності загальноосвітніх навчальних закладів є результати ЗНО. Наші учні показали високі результати. А НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» с. Зимне ввійшло в десятку кращих шкіл Волинської області.

Значна увага приділялася керівництвом Зимнівської сільської ради покращенню побутових умов всіх учасників навчально-виховного процесу.

Так протягом двох років були проведені значні роботи по енергоефективності навчальних закладів. Було замінено каналізаційну мережу в НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» с. Льотниче. Замінено старі теплотраси в навчальних закладах сіл Бубнів і Льотиче. На сьогоднішній день завершується процес заміни вікон, на енергоощадні, в усіх навчальних закладах. На завершальному етапі завершення утеплення фасаду в освітньому опорному закладі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» с. Зимне, завершується заміна даху в філії І-ІІ ступеня с. Селець. До кінця року запрацює реконструйована котельня (переведена на тверде паливо) в філії І-ІІ ст. с. Бубнів.

Значна увага приділяється покращенню забезпечення навчальних закладів навчальними кабінетами. Так протягом двох років були замінені комп’ютерні класи в усіх навчальних закладах, придбано хімічний кабінет для учнів ООЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» с. Зимне.

Велику роботу проводять і установи культури нашої громади. Так вже традиційними стали проведення свят в кожному селі нашої громади. З метою популяризації українських традицій та згуртуванню жителів громади, в цьому році було проведене свято громади.

Учасники наших фолькльорних колективів є постійними учасниками і переможцями як обласних так і Всеукраїнських конкурсів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь