ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 06.03.2018 РОКУ

Дата: 08.03.2018 14:41
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 06.03.2018 року, обговорювались питання про стан опалення у всіх установах сільської ради та заготівлю дров, про прийняття на баланс сільської ради усіх ФАПів.

Також було детально розглянуто пропозиції сільського голови щодо визначення та поділу об’єктів, які фінансуватимуться у 2018 році за рахунок надходжень з коштів фондів, державної субвенції, власних коштів, на умовах співфінансування.

Особливу увагу звернено на укладення договорів щодо вивезення побутових відходів на території Зимнівської сільської ради  Зимнівським ВУЖКГ з населенням. Визначено, що до осіб, у яких відсутній договір на вивезення побутових відходів, застосовуватиметься адміністративна відповідальність, передбачена Ст. 152 КпАП України «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», що тягне за собою накладення штрафу від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн.).

За результатами проведеної наради було надано окремі доручення працівникам.  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь