Про проведення виїзного особистого прийому громадян заступником сільського голови Поліщуком В.В. у с. Бубнів 04.04.2018 року

Дата: 05.04.2018 13:05
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Про проведення виїзного особистого прийому громадян

заступником сільського голови Поліщуком В.В.

у с. Бубнів 04.04.2018 року

 

04 квітня 2018 року відбувся виїзний прийом громадян заступником Зимнівського сільського голови Поліщуком В.В. у с.Бубнів.

Звернення мали особистий та колективних характер.

Зокрема, звертались із проханням про надання матеріальної допомоги на лікування, про встановлення додаткової автобусної зупинки у с.Бубнів, про надання дозволу щодо зрізки дерев.  Піднімалось питання ремонту дороги у с. Бубнів та до с.Маркостав. По с.Маркостав також цікавило жителя питання ремонту медпункту та встановлення вуличного освітлення. У с. Бубнів, як вбачається зі звернень громадян, існує проблема незаконної торгівлі продуктами самогоноваріння.

На усі питання, що піднімалися на виїзній зустрічі, було відразу надано усні відповіді та роз’яснення.

Зокрема, по зверненнях індивідуального характеру роз’яснено порядок подачі заяви на надання матеріальної допомоги на лікування та заяви щодо отримання дозволу на зрізку дерев.

Автобусну зупинку буде встановлено найближчим часом.

Стосовно вуличного освітлення виготовляється проектно-кошторисна документація, після якої будуть здійснюватись відповідні роботи.

Капітальний ремонт медпункту у с.Маркостав заплановано здійснити у поточному році, після передачі об’єктів охорони здоров’я з балансу Володимир-Волинської районної ради у спільну комунальну власність територіальної громади Зимнівської сільської ради.

Щодо незаконної торгівлі продуктами самогоноваріння, то сільською радою надіслано лист у поліцію для прийняття відповідних мір щодо порушників.

По питаннях ремонту доріг, то щодо доріг комунальної власності сільської ради по населених пунктах буде здійснено грейдерування з настанням відповідних погодних умов та встановлення температурних режимів, а щодо автомобільних доріг загального користування місцевого значення (С030112 ад Т03-02 до с. Селець та С030319 Іваничі-Бубнів), то балансоутримучем цих доріг є Волинська обласна державна адміністрація і ремонт повинен здійснюватись за рахунок коштів  державного дорожнього фонду на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Зимнівською сільською радою було неодноразово звернено до Володимир-Волинської районної ради та районної державної адміністрації, до Волинської обласної ради та обласної адміністрації, до тимчасової спеціальної комісії Волинської обласної ради по питанню доріг, до депутатів обласної ради з проханням здійснити фінансування проблемних ділянок автомобільних доріг загального користування місцевого значення, в тому числі і щодо доріг до с.Бубнів та с.Селець.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь