ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 15.05.2018 РОКУ

Дата: 16.05.2018 09:38
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

Нарада при сільському голові Католику В.А. від 15.05.2018 року

 

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 15.05.2018 року, обговорювались питання делегування кандидатів до складу госпітальної ради Нововолинського госпітального округу; обслуговування доріг місцевого значення; наповнення бюджету та визначення відповідальних осіб за переключення світильників по населених пунктах громади.

Також сільський голова Католик В.А. наголосив, що Волинський центр розвитку місцевого самоврядування долучиться до розробки інвестиційного паспорта громади. В черговий раз наголошено сільським головою про обов’язковість повідомлення під розписку жителів про заборону спалювання сухої трави. 

Начальник земельного відділу доповіла про готовність до прийняття земель за межами населених пунктів громади та коригування Генплану, а також про підготовку документації для продажу з аукціону земельних ділянок у с.Марія Воля, Фалемичі, Зимне.

Спеціаліст відділу містобудування, соціально-економічного розвитку та інвестицій озвучила про проекти, що готуються за програмою U-LEAD з Європою по ЦНАПу та пропозиції на Фонд Палиці.

 В ході наради вирішено делегувати до складу госпітальної ради Нововолинського госпітального округу членів від Зимнівської об’єднаної територіальної громади – сільського голову – Католика В. А. та начальника відділу управління фінансів – Боруцьку С.Д., а також було вирішено спільно з податковою інспекцією активізувати роботу по наповненню бюджету.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про роботу комунального підприємства, про реєстрацію права власності на об’єкти нерухомості, про аналіз сплати акцизного податку.

Заступником сільського голови взято на щоденний контроль ремонтні роботи, що здійснюються службою автомобільних доріг, а також погодження зі службою робіт по  обслуговуванню та поточному дрібному ремонту доріг місцевого значення.

Старостам доручено визначити відповідальних осіб за переключення світильників по населених пунктах громади та заміряти протяжність проблемних ділянок системи водопроводу у населених пунктах громади та з’ясувати точні розміри труб для заміни.

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь