ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 05.06.2018 РОКУ

Дата: 08.06.2018 11:04
Кількість переглядів: 463

Нарада при сільському голові Католику В.А. від 05.06.2018 року

 

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 05.06.2018 року, обговорювались питання щодо оздоровлення дітей; організацію тендерів щодо харчування школярів; закупівлю комп’ютерної техніки, дидактичних матеріалів та меблів для шкіл; ремонт доріг;  ремонтних робіт по заміні системи водопостачання у с. Поничів.

Також сільський голова Католик В.А. наголосив про заяви батьків, діти яких навчаються у міських школах, щодо оплати за навчання; про вимоги для реконструкції ЦНАПу; про надходження освітньої субвенції, про виділення коштів з місцевого бюджету для придбання комп’ютерної техніки, дидактичних матеріалів та меблів для нової української школи.

         Заступник сільського голови повідомив про обслуговування та поточний дрібний ремонт доріг місцевого значення службою автомобільних доріг.

Староста с. Льотниче доповіла про хід ремонтних робіт по заміні системи водопостачання у с. Поничів.

 Начальну відділу управлання фінансів розповіла про планування потреби пального на новий навчальний рік для шкільних автобусів.

        В ході наради вирішено провести тендер щодо харчування школярів у найближчий період з метою забезпечення належного харчування школярів одним суб’єктом господарювання по всіх навчальних закладах громади до початку навчального року; провести придбання комп’ютерної техніки, дидактичних матеріалів та меблів для нової української школи через тендер.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про залучення робочої групи до облаштування піднавісу біля школи с.Льотниче; про дотримання номенклатури у роботі працівниками сільської ради; про дотримання заходів благоустрою; про збори селян Льотничівського старостинського округу.

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь