ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 18.06.2018 РОКУ

Дата: 23.06.2018 12:34
Кількість переглядів: 469

Нарада при сільському голові Католику В.А. від 18.06.2018 року

 

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 18.06.2018 року, обговорювались питання пропозицій щодо заміни газових котлів від компанії Житомир АТЕМ у школах громади, про збір плати за землю та земельного податку, про ремонт мостів в с. Хмелів та с. Селець та обслуговування доріг місцевого значення, про підготовку установ сільської ради до опалювального сезону, про роботу робочої групи.

Також сільський голова Католик В.А. наголосив, про необхідність проведення інвентаризації основних засобів, інвентарю Зимнівського ВУЖКГ.

Заступник сільського голови розповів про необхідність ремонту автомобільних доріг та мостів у с.Хмелівка, с.Селець.  

Начальник гуманітарного відділу розповіла про зліт обдарованої учнівської молоді «Юність» з 18.06.2018року по 22.06.2018 року.

В ході наради вирішено Здійснити заміну газових котлів на твердопаливні у ЗОШ с. Хмелівка та у ЗОШ с. Селець; провести інвентаризацію основних засобів, інвентарю Зимнівського ВУЖКГ; залучати робочу групу до облаштування піднавісів для дров, для допомоги Зимнівському ВУЖКГ на проривах, до санітарної рубки дерев; долучати до збору плати за землю та земельного податку місцевих депутатів, сформувати списки усіх платників податків з номерами засобів зв’язку з метою повного збору платежів до 31.08.2018 року.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про організацію тендерів щодо харчування школярів; про вимогу посади бухгалтера в опорному освітньому закладі; про організацію заготівлі дров на опалювальний сезон; про незаконний продаж безакцизним алкоголем та тютюновими виробами у населених пунктах громади.

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь