ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 02.07.2018 РОКУ

Дата: 04.07.2018 09:55
Кількість переглядів: 473

Нарада при сільському голові Католику В.А. від 02.07.2018 року

 

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 02.07.2018 року, обговорювались збір плати за землю та земельного податку, суми нарахованих та сплачених податків; дотримання правил благоустрою та  обстеження сміттєзвалищ; введення в експлуатацію об’єктів, щодо яких здійснювались реконструкція чи капітальний ремонт; оплати за навчання дітей громади у навчальних закладах м.Володимира-Волинського, уточнення списків учасників бойових дій та осіб, що проходять військову службу за контрактом; забору молока у с.Селець.

Також сільський голова Католик В.А. розповів про пошук інвесторами земельних ділянок для посадки лози та визначення ділянок по видобуванню торфу, про що надано доручення земельному відділу підготувати перелік можливих пропозицій.

Старости доповіли про ситуацію по старостинських округах.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про прокладання Зимнівським ВУЖКГ 700 м водопроводу у с.Поничів; про проведення 4 липня року Володимир-Волинським міськрайонним центром зайнятості за участі ВО ГМО «Волинський інститут розвитку та підтримки громадських ініціатив» тренінгу на тему «Залучення додаткових ресурсів для розвитку громади»; про проведення 06 липня виїзного прийому громадян сільським головою у с.Хмелівка, Хмелів; про скликання чергової сесії сільської ради; про організацію проведення Дня с.Житані 7 липня. Відзначено гарно організацію проведення 1 липня 2018 року «Центром культури та дозвілля» свята до Дня молоді у с.Зимне.

В ході наради було вирішено багато питань, прийнято відповідні рішення. За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь