09 жовтня у с.Фалемичі відбулись збори місцевих мешканців з сільським головою Католиком В’ячеславом Артуровичем для вирішення соціально-побутових проблем населення даного населеного пункту.

Дата: 10.10.2018 11:31
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

На збори були запрошені представники ТОВ «Птахокомплекс «Губин» - представник органу управління товариства Маківка М.М. та начальник юридичного відділу Мартинюк Д.В.

Також присутніми були директор ФГ Кротача Р.Л. – депутат сільської ради Кротач Руслан Леонтійович, депутат сільської ради Хмелюк Олександр Володимирович, юрист сільської ради Новицька Ольга, місцеві активісти.

Основними питаннями, які піднімались на зустрічі, були наступні: ремонт дороги у с.Фалемичі, діяльність ТОВ «Птахокомплекс «Губин», заміна вікон та дверей у місцевому ФАПі.

В ході обговорення діяльності ТОВ «Птахокомплекс «Губин», населення вимагало від керівництва товариства здійснити ремонт дороги, яка стала пошкоджена у зв’язку з рухом по селу великогабаритного транспорту підприємства. Не заперечуючи звинувачень в свою сторону, керівництво Птахокомплексу пообіцяло здійснити ремонт дороги до 01.05.2019 року, а також додатково встановити зупинку, забезпечити захисні смуги зеленими насадженнями та надавати для населення гній.

Стосовно заміни вікон та дверей у місцевому ФАПі, то сільським головою Католиком В.А. повідомлено жителів, що двері буде замінено у найближчий час, а вікна – уже у наступному році.

Інші озвучені питання (вгорювання в захисні смуги дороги, збір заяв на видачу гною) також були вирішені.

Як зразок для інших населених пунктів громади – сільською радою вітається така форма співпраці для вирішення питань за обов’язкової участі місцевих депутатів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь