09 жовтня у с.Фалемичі відбулись збори місцевих мешканців з сільським головою Католиком В’ячеславом Артуровичем для вирішення соціально-побутових проблем населення даного населеного пункту.

Дата: 10.10.2018 11:31
Кількість переглядів: 686

Фото без опису

На збори були запрошені представники ТОВ «Птахокомплекс «Губин» - представник органу управління товариства Маківка М.М. та начальник юридичного відділу Мартинюк Д.В.

Також присутніми були директор ФГ Кротача Р.Л. – депутат сільської ради Кротач Руслан Леонтійович, депутат сільської ради Хмелюк Олександр Володимирович, юрист сільської ради Новицька Ольга, місцеві активісти.

Основними питаннями, які піднімались на зустрічі, були наступні: ремонт дороги у с.Фалемичі, діяльність ТОВ «Птахокомплекс «Губин», заміна вікон та дверей у місцевому ФАПі.

В ході обговорення діяльності ТОВ «Птахокомплекс «Губин», населення вимагало від керівництва товариства здійснити ремонт дороги, яка стала пошкоджена у зв’язку з рухом по селу великогабаритного транспорту підприємства. Не заперечуючи звинувачень в свою сторону, керівництво Птахокомплексу пообіцяло здійснити ремонт дороги до 01.05.2019 року, а також додатково встановити зупинку, забезпечити захисні смуги зеленими насадженнями та надавати для населення гній.

Стосовно заміни вікон та дверей у місцевому ФАПі, то сільським головою Католиком В.А. повідомлено жителів, що двері буде замінено у найближчий час, а вікна – уже у наступному році.

Інші озвучені питання (вгорювання в захисні смуги дороги, збір заяв на видачу гною) також були вирішені.

Як зразок для інших населених пунктів громади – сільською радою вітається така форма співпраці для вирішення питань за обов’язкової участі місцевих депутатів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь