Про прибирання територій, організацію «Дня довкілля» по установах Зимнівської ОТГ, попередження пожеж в екосистемах, роботу комунального підприємства та інші робочі питання розглядались на черговій нараді 08.04.2019 року.

Дата: 09.04.2019 16:36
Кількість переглядів: 504

На черговій нараді 08.04.2019 року, яку проводив заступник сільського голови Поліщук В.В. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, обговорювались  завершення опалювального сезону 2018-2019 рр., прибирання територій біля установ комунальної власності, кладовищ та організацію «Дня довкілля». Окрему увагу приділено питанню попередження пожеж в екосистемах та проведення інформаційно-роз?яснювальної роботи серед населення щодо заборони спалювання трави, залучення до проведення інформаційних повідомлень соціальних працівників, працівників шкіл, садочків, ФАПів та закладів культури.

Директор Зимнівського ВУЖКГ доповів про огородження водонапірних башень та встановлення на них гідрантів, а також підняв питання щодо можливості та доцільності передачі вуличного освітлення на баланс сільської ради.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про затоплення житлового будинку у с.Острівок та здійснення обстеження його стану; про документацію по свердловині, яка знаходиться у с. Микуличі; про складення адміністративних протоколів по порушенню правил благоустрою територій; про організацію централізованого вивезення сміття у інших населених пунктах громади; про скликання чергової сесії сільської ради 18.04. та інші.

В ході наради було вирішено багато питань, прийнято відповідні рішення. За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь